Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

First international rapid tournament, 30.11-01.12, Albena

последно ажурирање01.12.2019 13:36:35, Creator/Last Upload: 2921650 yanev,dimitar na

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФидеИДФЕД.Ртг
1Delchev Petar2903873BUL2235
2Yanev Pavel2910756BUL2234
3Kirjakov Toma2904950BUL2197
4FMYordanov Lachezar2918927BUL2170
5Mihalev Rosen2938375BUL2160
6Minchev Valentin2907569BUL2127
7Nikolov Krasen2905019BUL1960
8Kirchev Krasimir2910012BUL1877
9Stoyanov Daniel2923947BUL1741
10Genchev Hristo2912163BUL1709
11Ivanov Ivan Peychev2921596BUL1682
12Hristov Boris2910632BUL1544
13Genov Krasimir2925583BUL1541
14Dimitrov Martin2924099BUL1495
15Nikolov Yosif2941376BUL1488
16Hristova Ivelina2925885BUL1217
17Milev Raicho2928310BUL1202
18Uzunov Stefan2933772BUL1162
19Dimitrov Martin D2942003BUL1128
20Dimitrova Valentina2941350BUL1106
21Angelova Kristina2937530BUL1083
22Tenev TonchoBUL1968
23Michev Stelian2925508BUL1955
24Belenkiy Lev2941988BUL1242
25Boshnakova Mihaela2938510BUL0
26Grigorov MihailBUL0
27Iliev IlianBUL0
28Mihaylov YordanBUL0
29Nanev YordanBUL0
30Petrov ValentinBUL0