Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

Шах в училище 1 - 4 клас - Плевен

последно ажурирање04.11.2019 23:08:11, Creator/Last Upload: 2913348 mitev, miroslav na

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФидеИДФЕД.РтгКлуб/Град
1Дюришич МиятBUL1420СУ "Иван Вазов"
2Богданов ТеодорBUL0СУ "Иван Вазов"
3Борисова МихаелаBUL0НУ "Единство"
4Бояджиева КатеринаBUL0СУ "Стоян Заимов"
5Венциславова НиколBUL0НУ "Христо Ботев"
6Войнов МатеоBUL0НУ "Христо Ботев"
7Вълова АнастасияBUL0НУ "Христо Ботев"
8Вътков ДаниелBUL0СУ "Иван Вазов"
9Въткова ВикторияBUL0НУ "Единство"
10Георгиев ГеоргиBUL0ОУ "Валери Петров"
11Дамянов ГеоргиBUL0ОУ "Климент Охридски"
12Димитров БориславBUL0НУ "Христо Ботев"
13Димитров КрасимирBUL0СУ "Стоян Заимов"
14Динкова ЕмаBUL0НУ "Христо Ботев"
15Дунчева ДанаяBUL0СУ "Стоян Заимов"
16Дюришич БогданBUL0СУ "Иван Вазов
17Иванов ЦветанBUL0НУ "Отец Паисий"
18Йорданов ВикторBUL0НУ "Христо Ботев"
19Йорданов ДенимирBUL0НУ "Христо Ботев"
20Комитски ВикторBUL0ОУ " Валери Петров"
21Красимиров КрасимирBUL0ОУ "Йордан Йовков"
22Кръстева СилвияBUL0ОУ "Валери Петров"
23Любомирова НиколBUL0НУ "Единство"
24Маркова СианаBUL0СУ " Стоян Заимов"
25Матеев ДрагомирBUL0СУ " Стоян Заимов"
26Митев ЮлианBUL0НУ "Христо Ботев"
27Митковски КалоянBUL0НУ "Христо Ботев"
28Нанков АлександърBUL0НУ "Патриарх Евтимий"
29Николаев ДеянBUL0МУИ "Панайот Пипков"
30Орлов ПетърBUL0СУ "Стоян Заимов"
31Петров ГабриелBUL0ОУ "Валери Петров"
32Петров СтаниславBUL0НУ "Единство"
33Стойчева КристинаBUL0ОУ "Петър Берон"
34Стоянова ТиянаBUL0СУ "Стоян Заимов"
35Хитов МартинBUL0НУ "Отец Паисий"
36Христанов ДеянBUL0СУ "Иван Вазов"
37Христов МартинBUL0НУ "Христо Ботев"
38Цаков ДаниелBUL0НУ "Патриарх Евтимий"
39Цветанов НиколайBUL0НУ "Христо Ботев"
40Петков ИскренBUL0НУ "Христо Ботев"