Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

2018 臺北市西洋棋等級積分冬季賽-高進階組 2018 Taipei City Grading Winter Chess Tournament - Elite & Advanced Sections

последно ажурирање31.12.2018 04:31:21, Creator/Last Upload: taipei city chess association

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФидеИДФЕД.Ртг
1Edwin Pia 高階TPE1515
2Curtis Wynn 高階TPE1500
3Matthew Chen 高階TPE1384
4侯天翔TPE1361
5莊孟寰 高階TPE1350
6黃璿宸TPE1331
7陳彥瑋 高階TPE1311
8楊慶恩TPE1300
9王維廷TPE1300
10林敬軒TPE1295
11王雲杉TPE1290
12劉昭萱TPE1257
13Stephen HanTPE1252
14莊宏睿TPE1243
15劉昭妤TPE1220
16鄭程謙 高階TPE1203
17張心寧 高階TPE1201
18趙子逸TPE1139
19陳譯紘TPE1139
20陳冠豪TPE1129
21秦珮瑄TPE1074
22黃韋玲TPE1071