Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Aruba (ARU)

Flag ARU
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1CAMPEONATO DEL CLUB 2020 5 Денови 19 Часови
2COPA BETICO CROES ARUBA 2020 - U18 + OPEN 9 Денови 7 Часови
3COPA BETICO CROES 2020 - U18 + OPEN 9 Денови 9 Часови
4COPA BETICO CROES 2020 - U12 9 Денови 9 Часови
5COPA BETICO CROES 2020 26 Денови 11 Часови
6Qrup daxili birincilik 28 Денови 8 Часови
7Christmas RAPID Tournament 117 Денови 18 Часови
8Christmas Rapid Tournament 118 Денови 1 Часови
9Aruba Chess Challenge Open 2019 U-18 123 Денови 2 Часови
10Aruba Chess Challenge 156 Денови 6 Часови
11National Championship Aruba 2019 248 Денови 4 Часови
12Гран-при международный рейтинг 356 Денови 14 Часови
13Sub 11- I Torneio Taverna Ti Ana 464 Денови 23 Часови
14Sub8- I Torneio Taverna Ti Ana 464 Денови 23 Часови
15Campeonato Nacional di Ahedres di Aruba 2018 675 Денови 2 Часови
16Aruba Chess Challenge 2017 863 Денови 23 Часови
17National Championship Aruba 2017 1045 Денови 22 Часови